Sunday, October 21

Zvonuri despre bundle PS3 la 400 de dolari

In ultima perioada sunt din ce in ce mai dese zvonurile prin care Sony va scadea preturile pana la un nivel nemaivazut de numai 400 de dolari, iar aceasta pana in perioada sarbatorilor de iarna, pentru a prinde sezonul cel mai bun de vanzari din an.
Motivul principal pentru care Sony va recurge la aceasta miscare este acela ca vanzarile destul de bune de pana acum, impulsionate de reducerea pretului consolei de 60 de Gb, au intrat din nou pe o panta descendenta iar Sony nu poate sta cu mainile in san, si va urma in cel mai scurt timp o reducere a pretului consolei de 80 de Gb si in plus va fi scoasa pe piata si o consola cu un Hdd de 40 de Gb care va veni in pachet sub forma de bundle cu Spiderman 3 in format Blu-Ray la un pret de 400 de dolari.

In final se pare ca nu va fi uitata nici consola Playstation 2 care inca este extreme de bine vanduta si al carei pret va deveni 100 de dolari de la 130 in present.
Actiunile Sony vin si pe fondul succesului din ce in ce mai mare pe care-l are consola xBox a Microsoft Corporation, prin lansarile de jocuri cu foarte mare priza la public, Halo3 si Bioshock.

Sursa:Cnet

No comments: