Tuesday, October 16

Samsung K3: cel mai subtire Mp3 playerSe pare ca desi multa lume credea ca cel mai slim mp3 player e al celor de la apple, si anume noul Ipod Touch, totusi la aceasta categorie trebuie sa ne indreptam atentia spre playerul de la Samsung, care se lauda cu o grosime de doar 6.8mm, spre deosebire de 8mm al celor de la Apple. Ecranul e unul de 1.8" OLED, iar in plus fata de functionalitatile de playback acesta suporta si poze in format JPEG cu posibilitatea de slideshow. Formatele suportate sunt MP3, WMA, DRM10, carora li se adauga un tuner FM.

Cu o singura incarcare are o autonomie de 25 h in playback. Variantele disponibile sunt de 2,4 respectiv 8Gb pe baza de flash ROM-uri.

Dupa parerea mea, autonomia acestuia promite multe, desi tind putin sa fiu sceptic, ca fost proprietar de telefon Samsung, si anume D500, la care pot sa spun ca autonomia bateriei era sub 40 h chiar si in standby, desi timpul oficial ar fii 380 h... Dar se pare ca firma Samsung e intr-o ascensiune destul de puternica si incepe sa-si recastige credibilitatea pierduta.

sursa: Mobile-review

No comments: