Monday, October 15

Sony Reader PRS-505 eBook


Noul eBook al celor de la Sony care promite destul de multe, printre care un ecran inbunatatit pe baza de e-ink, un design mai atragator decat modelul precedent, si binenteles o memorie extinsa.

Sony promite un refresh rate pe pagina destul de bun, binenteles nu e ca la lcd-urile moderne, dar pentru un gadget al carui scop principal e functionalitatea si care promite sa inlature oboseala
creata de monitoarele conventionale, e destul de reusit dupa parerea mea.

Dupa trendurile curente, e subtire, memorie de 192 mb + slot de card SD, iar cu ajutoru butoanelor 1 - 10 din partea dreapta, pentru o navigare cat mai usoara prin paginile cartii.

Dupa parerea mea, intr-o lume in care din ce in ce mai multe
documente, carti, lucrari, cursurile de la scoala, sunt disponibile si/doar in format electronic un asemenea eBook ar fii foarte folositor, pentru a putea urmari proiectoarele invechite din salile de curs si deci plictiseala (pentru mine cel putin :) ), sau doar pentru o lectura linistita in timpul unei calatorii.

Daca va atrage ideea de a avea un eBook, Indiferent care ar fii scopul, daca bugetul va permite, acesta este la un pret de retail in US in jur de $300, banuiesc ca pe la noi va fii pe la 300 Euro + tva.

sursa: Engadget

No comments: